Reflexions més enllà de les notícies

Benvinguts a Actualitat Cerdanya!

Altres
Cerdanya des de Cereja (foto: Gael Piguillem)

Des del Grup de Recerca de Cerdanya hem considerat oportú obrir una finestra pública a fi de crear opinió comarcal a la Cerdanya, de manera veraç i seriosa, amb el màxim rigor possible i defugint els populismes fàcils.

Per això, ens hem reunit un conjunt de persones de diverses procedències, edats i ocupacions a fi d’expressar la nostra opinió sobre una realitat, sovint convulsa, sempre canviant que els pròxims anys definirà durant molt de temps el futur de la nostra terra.

Us donem la benvinguda a aquest projecte que vol exercir la llibertat d’expressió de manera responsable i cívica a fi d’informar, però també d’opinar, des de la pluralitat, sobre temàtiques relacionades amb la Cerdanya, com la societat, la cultura, l’esport o l’actualitat.

Sigueu benvinguts!

Enric Quílez i Castro
President del Grup de Recerca de Cerdanya

Estanys del Carlit (foto: Matthieu Lecubain)
Estanys del Carlit (foto: Matthieu Lecubain)

Autor

  • Informàtic i dinamitzador cultural. President del Grup de Recerca de Cerdanya. És secretari de la Junta de l'associació "Llibre del Pirineu". Té un blog "A la balitresca" d'opinió general i un sobre la ciència ficció "El mundo de Yarhel". Col·labora periòdicament en publicacions locals com "Querol", "Ker", "Cadí-Pedraforca", "Reclam", "De Pànxing" i "Viure als Pirineus".

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *