Reflexions més enllà de les notícies

Benvinguts a Actualitat Cerdanya!

Altres
Cerdanya des de Cereja (foto: Gael Piguillem)

Des del Grup de Recerca de Cerdanya hem considerat oportú obrir una finestra pública a fi de crear opinió comarcal a la Cerdanya, de manera veraç i seriosa, amb el màxim rigor possible i defugint els populismes fàcils.

Per això, ens hem reunit un conjunt de persones de diverses procedències, edats i ocupacions a fi d’expressar la nostra opinió sobre una realitat, sovint convulsa, sempre canviant que els pròxims anys definirà durant molt de temps el futur de la nostra terra.

Us donem la benvinguda a aquest projecte que vol exercir la llibertat d’expressió de manera responsable i cívica a fi d’informar, però també d’opinar, des de la pluralitat, sobre temàtiques relacionades amb la Cerdanya, com la societat, la cultura, l’esport o l’actualitat.

Sigueu benvinguts!

Enric Quílez i Castro
President del Grup de Recerca de Cerdanya

Estanys del Carlit (foto: Matthieu Lecubain)
Estanys del Carlit (foto: Matthieu Lecubain)

Autor

  • Informàtic i dinamitzador cultural. President del Grup de Recerca de Cerdanya. És secretari de la Junta de l'associació "Llibre del Pirineu". Té un blog "A la balitresca" d'opinió general i un sobre la ciència ficció "El mundo de Yarhel". Col·labora periòdicament en publicacions locals com "Querol", "Ker", "Cadí-Pedraforca", "Reclam", "De Pànxing" i "Viure als Pirineus".

Un comentari

  1. https://helenacaudill.ecocosmeticanatural.online knonna Fibbolf fibE naval academy summer training blocks for dogs how to train dog play ball gute nahrung nach dem training dogs dog boarding and training near me dog collar training guide

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *